"Міс Детектив"-2013

     2 березня в нашому ліцеї пройшов щорічний конкурс «Міс Детектив».

    Опинившись на межі реальності, всі присутні зазирнули в ілюзорний світ Матриці, де людське існування підпорядковане її машинній волі. В умовах небезпеки втратити майбутнє ведучі вечора Нео (Новицький В., 9-А) та Морфеус (Ісмаілов Ш., 9-А) наголосили на необхідності пошуку нової Трініті серед найкращих представниць жіночої статі.

    Для участі у своєрідному кастингу команди паралелей «А» («Антиматриця») і «Б» («6 елемент») були представлені 6 учасницями (по 2 учениці від 9, 10, 11 класів). Не дивлячись на те, що команди були зібрані з різних класів, вони були згуртовані, дружні - одним словом «команда». Конкурсантки проявили здатність до боротьби зі штучним інтелектом та проведення логічних операцій, показали рівень володіння військовою технікою нового часу, продемонстрували фізичну майстерність та неприродну вишуканість в умовах гравітаційної взаємодії. Найбільш цікавим для учасниць було випробування лабіринтом на зразок лазерної ілюмінації. Подяка за ідею цього конкурсу та допомогу у формуванні загального задуму вечора учню 11-Б класу Волошину Олексію.

Перемогу в конкурсі отримала «Антиматриця». Почесне звання «Міс Детектив» дісталося Ульяновій Олені (11-А). Також експерти («люди у чорному») виділили переможців у номінаціях: «Міс Інтелект» - Бенерт Елла (11-Б), «Міс Гармонія» - Голтвянська Катерина (10-А) та «Міс Грація» - Савчук Олександра (9-А). Усі учасниці отримали призи.

      Після вечора ліцеїсти поділилися враженнями:

   «Організація добра. Виступи дівчат також. Мені здається, нова сцена надала урочистості» (Вороніна Дарія, 10-Б).

     «Сподобалися конкурси. Було весело, цікаво та незвичайно» (Дзюбас Євген,
10-А).

    «Завжди любив вечори в ліцеї, коли ще навчався в цьому чудовому навчальному закладі. І цей вечір, який я відвідав вже як гість, не став виключенням.

     Тютчев казав, що немає нічого на світі прекраснішого за жінку, а коли жінки, дівчата виборюють звання «Міс» це дивовижно по-своєму.

     Ідея цього вечора мені сподобалася. Обидві команди придумали гарні номери, які показали не менш прекрасно. Учасниці змогли розсмішити та, можливо, здивувати. Особливо запам'яталися спортивні конкурси та задачі на логічне мислення від суддів.

Хочу сказати, що на вечори треба ходити. Це більше, ніж трата позаурочного часу. Це - частина життя, емоції від якої ви зможете отримати тільки на вечорі в ліцеї» (випускник ліцею 2012 року Котов Олег).

    "Міс Детектив"-2013
   
  "Міс Детектив"-2013
   
  "Міс Детектив"-2013
   
  "Міс Детектив"-2013
   
  "Міс Детектив"-2013
 "Міс Детектив"-2013    "Міс Детектив"-2013   "Міс Детектив"-2013
         
"Міс Детектив"-2013   "Міс Детектив"-2013   "Міс Детектив"-2013
         
"Міс Детектив"-2013   "Міс Детектив"-2013