Досвід - молодим!

     22 січня до Миколаївського юридичного ліцею завітали гості: молоді вчителі з методистом науково-методичного центру Цуркан Л.В. Проходила школа молодого вчителя «Стежками педагогічної майстерності».

     У 9-А класі був проведений урок української мови «СПР з кількома підрядними», на якому вчитель української мови і літератури Сіленко І.П. представила свою методичну майстерню. Діти написали твори - казки й оповідання (Коваль С., Фисун В., Савчук О., Датченко В.). Презентацію за темою підготував Лавіденко Д. У своїй роботі вчитель використав різні навчальні методи та прийоми, які допомогли учням самостійно опанувати новий матеріал і закріпити його (дослідження-спостереження, дослідження-аналіз, пунктуаційний аналіз-зіставлення з обґрунтуванням, пунктуаційний практикум, творче моделювання тощо). Учні заповнювали картку самооцінки знань, яка допомагала їм визначити ті питання, над якими ще слід попрацювати.

     По закінченні уроку молоді вчителі зробили його аналіз, визначили те, що можна використати у своїй діяльності. Загалом позитивно оцінили роботу вчителя та учнів.

Досвід - молодим!
    Досвід - молодим!
    Досвід - молодим!
         
Досвід - молодим!
  Досвід - молодим!
  Досвід - молодим!
         
Досвід - молодим!