Містер Детектив-2012

     1 грудня 2012 року о 16:00 всі любителі детективного жанру стали свідками традиційного ліцейського конкурсу «Містер Детектив».

     На святі істинної чоловічої вроди були присутні шановні гості: Орловський М.А. - начальник ВКМСД Ленінського РВ ММУ, Головата Т.С. - головний спеціаліст Головного управління освіти в Миколаївській області та Конєва О.О. - завідуюча організаційним сектором Миколаївського міського управління  юстиції, а також учні шкіл-партнерів (ЗОШ № 20, № 64, МСНВК для дітей зі зниженим зором).

     На вході до зали всіх радо зустрічали «Шерлоки Холмси» та «Доктори Ватсони», одягнені вболівальниками кожної команди у відповідності цим літературним образам. Вони роздавали присутнім цукерки, для голосування за члена команди, який сподобався. Разом зі своїми невмирущими героями завітав до ліцеїстів майстер детективного жанру Артур Конан Дойль (Лопата М., 10-Б). Протягом вечора він ділився досвідом з іншим ведучим - майбутнім письменником (Бондаренко В., 10-Б), допомагаючи опановувати традиції детективного жанру.   

     Для участі в конкурсній програмі команди паралелей «А» («Альфа») і «Б» («Владислави і Ко») були представлені 6 учасниками (по 2 учня від 9, 10 та 11 класів). Перед хлопцями стояло завдання набрати більшу кількість балів. Юні детективи проводили розслідування, оперуючи дедуктивним методом, показували досягнення у військовій справі та спорті, демонстрували акторську майстерність та творчі здібності. Вболівальники також мали можливість заробити додаткові бали для своїх команд.

     Перемогу в конкурсі отримала «Альфа». Найпочесніше звання «Містер Детектив» дісталося Свідовому Станіславу. Також журі виділило переможців у номінаціях: «Містер Сила» - Старенков Денис, «Містер глядацьких симпатій» - Бесхмельницин Вадим. Усі учасники отримали призи.

     Після вечора учні поділилися своїми враженнями:

     «Зала була оформлена на вищому рівні, що створювало святкову атмосферу. Шоу порадувало своєю підготовкою і неординарністю. Програма була насиченою, відчуття залишилися приємними» (Ніколаєв Владислав).

     «На мою думку, свято вдалося, ми отримали добрий заряд енергії. Приємно було бачити радісні обличчя вболівальників, відчувати їхню підтримку» (Свідовий Станіслав).

     Конкурс «Містер Детектив» став гарним початком Тижня правової освіти.

Містер Детектив-2012
   Містер Детектив-2012
   Містер Детектив-2012
         
Містер Детектив-2012
  Містер Детектив-2012
  Містер Детектив-2012