Колективна дискусія

Колективна дискусія з історії України

    13 грудня в Миколаївському юридичному ліцеї відбулася колективна дискусія між учнями ліцею та студентами І курсу МНУ ім. В. О. Сухомлинського за темою: "Ким був П. Скоропадський-політичним кон’юнктурником чи українським державником?".

Директор ліцею Парамонова Т. В. на початку зустрічі наголосила на тому, що співпраця ліцею та МНУ є багаторічною, викладачі університету допомагають ліцеїстам при написанні науково-дослідницьких робіт в МАН, при підготовці до олімпіад, інтелектуальних конкурсів. Учитель історії Варшавська М. Ю. познайомила учасників з правилами проведення дискусії.

    Пархоменко В. А. - доктор історичних наук, професор історії МНУ; Ласінська М. Ю. - кандидат історичних наук, доцент кафедри історії МНУ; Марцинковський І. Б. - кандидат медичних наук, голова громадської організації "Українське товариство "Просвіта" Миколаївщини" були не тільки гостями, але й експертами дискусії. Викладачі відзначили, що учні робили цікаві висновки, чітко обґрунтували свою позицію, спиралися на історичні документи.

    Тож у кінці заходу всі учасники обмінялися враженнями та зазначили, що вивчати історію треба не тільки по підручниках.

 

 

alt

 

 

 

alt

 

 

alt

 

 

 

alt

 

 

 

alt