Правовий workshop

    У п’ятницю, 30 листопада, в рамках проекту "Я маю право", акції "16 днів проти насильства" в ліцеї пройшов правовий workshop «Проблеми законодавчого регулювання булінгу та роль домашнього насильства в його виникненні».

    Над аналізом проектів нормативних актів з учнями Миколаївського юридичного ліцею працювали суддя Ленінського районного суду Олег Ігоревич Киричук, представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Світлана Валеріївна Перебийніс, начальник відділу Другого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вадим Миколайович Жепало. Сьогодні працювали з проектом Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу». Три фокусні групи опрацювали документи разом з фахівцями та презентували свої ідеї на загал. Висновки робили разом, але головне що кожний учень знову замислився над власною поведінкою та правилами співіснування у суспільстві

    Дякуємо за організацію та проведення заходу, ознайомлення з новою формою роботи з документом начальнику відділу Другого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Жепалу Вадиму Миколайовичу.

 

 

alt

 

 

alt