#ЩедрийВівторок

#ЩедрийВівторок у Миколаївському юридичному ліцеї

    Щороку в понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи. У цьому році  й Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday. У рамках цього проекту учні та вчителі Миколаївського юридичного ліцею також вирішили зробити добру справу – відновити гарну традицію.

    У #ЩедрийВівторок, 27 листопада, члени «Клубу «Правовик» разом з його керівником Ганною Сергіївною Кутир завітали до Миколаївського обласного будинку дитини «Червоне сонечко». Анастасія Дорофєєва, Олег Ксьонжик, Надія Балакіна, Нікіта Уваров і Анастасія Терпелюк (9-А) показали малятам лялькову виставу, в якій звернули їхню увагу на погані вчинки Левеня і справжню дружбу Лисеня, Вовченя та Зайченя. Діти зацікавлено спостерігали за діями персонажів і щиро плескали в долоні. Наостанок ліцеїсти закликали маленьких глядачів не ображати один одного і пригостили цукерками.

    Дякуємо всім, хто відгукнувся та взяв участь у благодійній акції до Всеукраїнського дня добрих справ. Завдяки вам ми змогли придбати для вихованців будинку дитини різні солодощі, новорічні ялинкові прикраси і мильні бульбашки, що так подобаються малятам. Творіть добро (і не тільки по вівторках)! 

                                                                                          Прес-центр ліцею

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt