Тренінги клубу "Правовик"

   У п’ятницю, 23 листопада, в рамках Тижня прав людини члени «Клубу «Правовик»» завітали з тренінгами на години спілкування. Це учні: Олександра Брашеван, Оксана Апостолова, Женя Матвійчук, Катерина Помазунова, Артем Мусоров (10-А), Аліна Б′ялік, Катерина Капуста, Марія Волощук, Валерія Трубнікова.

   Під час тренінгу «Права дитини» у 8-А класі було обговорено дитячі потреби та забаганки, зміст статей Конвенції ООН про права дитини, відомі випадки порушення прав людини. Восьмикласники активно висловлювали свої думки та дійшли висновку, що людина є найвищою цінністю і треба захищати не лише свої права, а й пам’ятати про права інших людей.

   У 9-Б класі «Клуб «Правовик»» навчив розрізняти дружні, недружні та небезпечні компанії, спілкуватися з працівниками поліції, звернув увагу на ознаки віктимної поведінки, розглянув різні ситуації, які передбачають адміністративну та кримінальну відповідальність. Учні із зацікавленням брали участь у інсценізації та обговоренні дій героїв, визначали їх наслідки за чинними законодавчими актами.

      

alt

 

 

alt