Посвячення в ліцеїсти

8 жовтня традиційно до Дня юриста в Миколаївському юридичному ліцеї відбулося посвячення в ліцеїсти новачків 8, 9 та 10-х класів.

На святі були присутні шановні гості: директор Другого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Володимирович Антонець і начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Вадим Миколайович Жепало.

Під час урочистої лінійки присутні поринули у світ давньогрецьких міфів і дізналися історію про правосуддя Феміди, яку презентували члени ліцейського «Клубу «Правовик»»: Анастасія Тімохіна, Євгенія Матвійчук, Євген Каблучій
(10-А), Даніл Медвідь, Микола Білоус (11-А), Владислав Митрофанюк та Андрій Черевик (11-Б).

Директор ліцею Тамара Володимирівна Парамонова вручила учням фірмові бейджі та шеврони. Промовивши слово ліцеїста, учні зобов'язалися гідно нести це звання, щодня шануючи ліцейські канони, виконали Гімн ліцею.

Гості привітали учнів з їхнім святом, побажали сил і терпіння у вивченні профільних наук й успіхів у навчанні. У своїй пісні учениці 11-Б класу Аліна Б’ялік і Катерина Капуста від імені всіх ліцеїстів привітали гостей з професійним святом.

Справедливість у словах

Відкриває світлий шлях.

Йди вперед, не відступай,

Юрист, юрист, юрист!

А закон в твоїх руках

Подолає всякий страх.

Про порядок завжди дбай,

Юрист, юрист, юрист!

 

 

alt

 

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt