Діти - життя квіти

   У п′ятницю, 8 червня, о 16:00 в Миколаївському юридичному ліцеї пройшло урочисте вручення свідоцтв про базову середню освіту дев′ятикласникам.

   У файно прикрашеній залі зібралися вчителі, учні та їхні родичі. Захід  розпочався під гаслом «Діти – життя квіти». Бурхливими оплесками присутні зустрічали вишуканих і примхливих, завжди усміхнених та ніжних «квіток» 9-х класів зі своїми «квіткарками». З привітальним словом звернулася до всіх «дбайлива господарка квіткової оранжереї» Тамара Володимирівна Парамонова. Директор ліцею побажала випускникам щоденно зростати та яскраво розквітати. До символічного ритуалу вдалися у своєму виступі класні керівники – Олена Аркадіївна Буханець (9-А) і Наталя Олексіївна Леонова (9-Б). Вони підготували для своїх класів квітки-семибарвиці. Учні зацікавлено відривали пелюстки із передбаченням і повторювали: «Лети, лети, пелюстко…». Це була дуже захоплююча та зворушлива мить. Звертаючись до винуватців свята, не могли стримати сліз і батьки – «почесний садівник» Олександр Анатолійович Матвійчук і «талановита садівниця» Лілія Миколаївна Куть.

   Вручення свідоцтв випускникам відбувалося за номінаціями: «Екзотичні квіти», «Казкові квіти», «Декоративні квіти», «Духмяні квіти», «Рідкісні квіти» та «Лікарські квіти». Дев′ятикласники вирішили відзначити і вчителів ліцею за вагомий внесок у догляд і піклування про підростаюче «квіткове покоління» і присвоїв їм почесні титули.

   Протягом вечора дев′ятикласники вражали талановитими виступами: показували сценку (Назар Семененко, Світлана Кутняк), співали (Єлизавета Бабій, Євгенія Матвійчук, Катерина Помазунова), танцювали (Олеся Шевченко, Марія Долгополова, Ігор Полянський, Анатолій Петренко), читали поезії (Ніна Агєєва, Владислав Куть, Євгенія Матвійчук), грали на музичних інструментах (Ірина Середа, Аарон Немнонов). Несподіваним, але приємним сюрпризом для всіх стала пісня найспівочішого вчителя фізкультури Олени Василівни Горохової. Усі гучно аплодували та активно підтанцьовували.

   Наостанок ведучі вечора Ксенія Новікова та Артем Мусоров пообіцяли присутнім «огортати незрівнянними пахощами, радувати очі розмаїттям барв, щодня дарувати задоволення, плекати приємні спогади та залишатися у ваших серцях».

 

alt

 

 

alt

 

 

alt