Науково-практична конференція

   У п′ятницю, 11 травня, в Миколаївському юридичному ліцеї пройшла науково-практична конференція, на якій були представлені результати  дослідницьких робіт. Участь у ній взяли учні та вчителі ліцею, запрошені гості.

   Розпочався захід зі слова директора ліцею Тамари Володимирівни Парамонової. Директор ознайомила всіх із програмою конференції та наголосила на значенні курсу «Теорія і методи наукових досліджень» для навчання у вищих навчальних закладах і майбутньої професійної діяльності кожного ліцеїста. Також заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Вікторівна Борисовець відзначила ліцеїстів, які посіли призові місця в різноманітних інтелектуальних змаганнях. Присутні привітали переможців бурхливими оплесками.

У ході конференції зі своїми науковими роботами виступили:

 

  • Світлана Перебийніс, представник Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини, магістр права, випускниця ліцею 2012 – «Конституційно-правові засади права людини на життя»;
  • Юліана Сушко, учениця 11-А класу, член Малої академії наук –«Конституційно-правовий захист прав закордонних українців в умовах інтеграції України до європейської спільноти»;
  • Анна Шилюк, учениця 11-А класу – «Сучасні проблеми культури українського мовлення»;
  • Юлія Паскаль, студентка П-23-30 – «Судова реформа в Україні: огляд основних змін»;
  • Маряна Бєлякова – ««Конституція» Пилипа Орлика – історико-правова пам′ятка XVIII століття».

 

   Ліцеїсти зацікавлено слухали доповідачів і ставили питання.

 

   Наостанок викладач курсу «Теорія і методи наукових досліджень» Олена Володимирівна Каплій звернулася до присутніх із закликом щоденно прислухатися до своїх бажань і докладати зусиль для їх досягнення.

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt