День відкритих дверей - 2018

   У п′ятницю, 23 березня, в Миколаївському юридичному ліцеї пройшов День відкритих дверей.

Розпочався захід із традиційної гри «Що?Де?Коли?». З вчителями ліцею змагалася збірна «Знавці», до складу якої увійшли кращі гравці попередніх ігор: Богдан Курганський (9-А), Артем Коноваленко (10-А), Марія Волощук, Андрій Черевик (10-Б), Анна Шилюк і (капітан) Анастасія Рамська (11-А).

  Гравці активно обговорювали запитання та давали обґрунтовані відповіді. Глядачі також уважно слідкували за грою та підтримували учасників. «Знавці» перемогли з рахунком 6:4.  Найкращим гравцем серії ігор була визнана учениця 11-А класу Анна Шилюк і нагороджена грамотою. Усі учасники команди отримали солодкі призи. Найцікавішим «Знавці» визначили запитання вчителя біології Валентини Анатоліївни Клубачук.

   Після короткої музичної паузи заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Вікторівна Борисовець оголосила результати Інтелектуального марафону. Директор ліцею Тамара Володимирівна Парамонова урочисто вручила грамоти учням, які здобули призові місця у різноманітних олімпіадах і конкурсах. Інтелектуалом року став Андрій Черевик (10-Б), а найкращим вчителем року – вчитель української мови та літератури – Ірина Петрівна Сіленко. Гарною новиною поділилася з присутніми вчитель правознавства Ірина Олександрівна Гращенкова: учениця 9-А класу Вікторія Радченко посіла ІІІ місце на всеукраїнській олімпіаді з правознавства.

   На цій радісній ноті гості, які завітали на День відкритих дверей, переглянули фільм про ліцей і візитку закладу. Наостанок для майбутніх ліцеїстів і їх батьків була проведена екскурсія. Вони мали можливість зазирнути до кабінетів і поспілкуватися з вчителями ліцею.

   Дякуємо всім, хто завітав до нас, і чекаємо на навчання! А нинішнім ліцеїстам бажаємо нових інтелектуальних досягнень!

 

alt

 

alt

 

alt