Свято знань

Свято знань
      У п'ятницю, 1 вересня, в Миколаївському юридичному ліцеї відбулося Свято Першого Дзвоника.

     День Знань розпочався з традиційної урочистої лінійки. Цього разу – в японському стилі. На захід завітали шановні гості:  начальник головного територіального управління юстиції в Миколаївській області Роман ІвановичВозняк, начальник управління Миколаївської міської ради Ганна ІллівнаДеркач, депутати Миколаївської міської ради Наталя Іванівна Манзюк і  Володимир Вікторович Євтушенко, керуючий відділом зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в місті Миколаєві Павло Володимирович Кулішенко, методист Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Олена Анатоліївна Іртищева, …,Свято знань
 військовий офіцер, учасник АТО, випускник ліцею ПавлоПознанський.  Вони привітали всіх із початком нового навчального року, побажали  натхнення та сил у досягненні нових висот. До присутніх звернулася і директор ліцею Тамара Володимирівна Парамонова та закликала всіх цілеспрямовано працювати на успішний результат.

     Вирушивши в уявну подорож до Східної Азії, присутні побували у Токіо і ознайомилися з сучасними архітектурними витворами та давніми японськими традиціями. Екскурсія супроводжувалася яскравими творчими виступами: танок з віялами Свято знань
хореографічного ансамблю «Ренесанс», гімнастичні трюки від юних «ніндзя-черепашок», пісенні настанови одинадцятикласників.

     У гонитві за «покемонами», які мають надздібності з різних шкільних предметів, ліцеїсти зрозуміли, що й самі можуть еволюціонувати та вийти на новий рівень знань. Вірний помічник ліцеїстів Магістр Знань дав декілька порад новачкам 8, 9-х, 10-х класів і зичив успіху в навчанні. Зі словами вдячності учні звернулися до вчителів – справжніх майстрів своєї справи, побажали їм терпіння та наснаги.

 Свято знань
     Пролунав Перший Дзвоник і школярі з новими силами та сподіваннями  пішли на свій Перший Урок.