Останній дзвоник

  Останній дзвоник
    У п’ятницю 26 травня в Миколаївському юридичному ліцеї відбулося Свято Останнього Дзвоника.

    На заході були присутні шановні гості: начальник головного територіального управління юстиції в Миколаївській області Роман Іванович Возняк, керуючий відділом зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в місті Миколаєві Павло Володимирович Кулішенко, депутат Миколаївської міської ради Наталя Іванівна Манзюк і завідувач сектором опіки та піклування служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Антоніна Ігорівна Заєць.

Останній дзвоник
    Під час урочистої лінійки учасники свята разом з літературними героями вирушили в подорож до Смарагдового міста – світу, де будь-яка мрія стає реальністю. Там Еллі, Страшила, Залізний Дроворуб, Боягузливий Лев познайомилися з різними мешканцями Зеленої Країни Знань і розповіли про свої заповітні мрії. Намагаючись здійснити їх, вони подолали безліч перешкод: Інтернет-залежність, безперервні балачки, голодний шлунок і внутрішні страхи, які постійно заважали навчатися.

Останній дзвоник
   З напутнім словом до головних винуватців свята звернулася директор ліцею Тамара Володимирівна Парамонова. Вона закликала випускників сміливо крокувати «по дорозі з жовтої цегли» та досягати поставлених життєвих цілей. Цю думку підтримав не такий вже Великий і Жахливий Магістр Знань, який побажав ліцеїстам не втрачати віри у себе та творити дива. Присутні отримали привітання із завершенням навчального року від шановних гостей. Учні ліцею були нагороджені грамотами головного територіального управління юстиції в Миколаївській області та управління патрульної поліції в місті Миколаєві. Голова ради ліцею Тетяна Михайлівна Демидова вручила заслужені винагороди найкращим за рейтингом ліцеїстам.

     І ось довгоочікувана мить. Випускники закружляли у прощальному вальсі, відкриваючи шлях у доросле майбутнє. Пролунав дзвоник – і всі, радісні та сумні водночас, завітали до класних кабінетів на останній в цьому навчальному році урок. 

 

Останній дзвоник


     
Останній дзвоник


     
Останній дзвоник