72 річниця

72 річниця
    10 травня в Миколаївському юридичному ліцеї відбувся концерт, присвячений Дню Пам’яті та Примирення і 72 річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

   Затамувавши подих, присутні переглянули ряд відеосюжетів про досягнення і втрати українців у Другій світовій війні. Ведучі заходу Марія Терлецька та Віорел Безбабний розповіли ліцеїстам історії виникнення українських пісень воєнних років, що піднімали бойовий дух солдат, незважаючи на страждання. Учні уважно слухали «Степом, степом», «Пісню про Дунай», «Маки червоні» та навіть підспівували.

72 річниця
   У своїх творчих виступах ліцеїсти віддали шану тим, хто на своїх плечах виніс тяготи страшної війни та приніс історії славетну Перемогу. Аліна Б’ялік (9-Б) виконала тужливу пісню «Над землею тумани», присвячену всім загиблим воїнам, які мужньо боронили українські землі від загарбників. Зі своєрідним духовним заповітом у поетичних рядках звернулася до присутніх Ірина Партем (11-А) і закликала не обертати Вітчизну на руїну. Яскраво відтворила атмосферу воєнних часів у своїх танцях зразкова хореографічна студія «Пірует» і викликала бурхливі оплески глядачів.

72 річниця
     Наостанок усі учасники заходу вшанували всіх героїв, які захищали Україну, хвилиною мовчання.

    Напередодні, 5 травня у ліцеї пройшов майстер-клас по виготовленню мальв - символів Великої Перемоги. 8 травня, учні юридичного ліцею, продовжуючи традиції, завдяки вчителю історії М.Ю. Варшавській провели свята на Миколаївському Некрополі, впорядковуючи поховання загиблих у роки Другої світової війни. Результати своєї роботи ліцеїсти представили під час концерту у вигляді фото.

 

72 річниця

     72 річниця

     72 річниця