День Соборності

Виступ ліцеїстів до Дня соборності України

 

   У понеділок 23 січня в Головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області пройшло урочисте відкриття Тижня права та відзначення Дня соборності України.

    Відкрила захід та звернулася до присутніх з вітальним словом в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Інна Фірсова.

    На заході виступили і члени «Клубу «Правовик»» Миколаївського юридичного ліцею: Сабріна Алко, Мирослава Альба, Аліна Б’ялик, Дмитро Комаров, Анна Кравченко, Аріна Орельська, Тетяна Печериця, Поліна Романішина, Марія Терлецька. Вони провели екскурс до витоків ідеї соборності та підкреслили важливість Акту злуки між УНР і ЗУНР для подальшого державотворення України. Наприкінці літературно-музичної композиції ліцеїсти запропонували всім присутнім утворити традиційний «живий ланцюг» як символ єдності українського народу та знак вшанування подій Української революції 1917-1921 рр.

   Приємно було бачити серед гостей випускницю ліцею, заступника голови молодіжної колегії при голові Миколаївської обласної державної адміністрації Ірину Романову.

    Також члени Клубу виступили в Миколаївському юридичному ліцеї на тематичній лінійці, присвяченій Дню Соборності України.

 

 

                                                                                                                                            Прес-центр ліцею

 

День Соборності

     День Соборності

      День Соборності

           
День Соборності

  День Соборності