Закриття Олімпійського тижня

 

alt
     17 вересня юридичний ліцей закривав Олімпійський тиждень ліцеї на території спортивно-розважального центру «Истоки», що знаходиться в селищі Петрово-Солониха.

 

 

       У програмі: екскурсія по історичних місцях району, спортивно-розважальний квест «Hand by hand». Маршрут квесту проходив по десятьох станціях, на яких учні складали іспити на фізичну міць і згуртованість колективу. Без допомоги один одному клас не міг здолати всі перешкоди на станціях «Вавілонська вежа», «Мисливці», «Купини», «Берлінська стіна», «Тягни-штовхай», «Трубопровід», «Авіатори», «Водолій», «Квадрат удачі» та «Пісенна енциклопедія»alt

     Кожна команда (клас) мала комплекти ключів, що містили частину завдання. Іншу частину необхідно було відшукати на місцевості за допомогою мапи. На кожній станції учасники квесту отримували бали, що і визначили команду-переможця – 10-А клас (класний керівник Валентина Анатоліївна Клубачук).

 

     Директор ліцею Тамара Володимирівна Парамонова під бурхливі оплески вручила переможцям грамоти та солодкі призи.

      Висловлюємо вдячність співробітникам центру за теплий прийом, цікаву гру та море приємних вражень! Літня погода, чудовий краєвид і дружнє спілкування зарядили всіх позитивом.

 


     Також дякуємо управлінню освіти Миколаївської міської ради за корисну пораду та знайомство з СРЦ «Истоки» і його директором Євгенієм Семенковим.

alt


   
alt


    
alt