Перший Дзвоник

Перший Дзвоник
    1 вересня о 8:00 в Миколаївському юридичному ліцеї пролунав Перший Дзвоник.

    Зі святом учнів привітали директор ліцею Тамара Володимирівна Парамонова та шановні гості: депутат Миколаївської міської ради Наталя Іванівна Манзюк, начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти управління юстиції Миколаївської області Надія Валентинівна Жолонко, професор Миколаївського національного аграрного університету Лідія Климівна Антипова.

   Перший Дзвоник
  На урочистій лінійці всі поринули у незвичайний світ нано-техно, де зустрілися двоє ліцеїстів – старий і новий. Ліцеїст (Едуард Штанько, 10-А) шляхом численних рекомендацій намагався адаптувати нового учня (Сергій Миндра, 10-А) до умов ліцейської наносистеми. Присутнім були представлені останні досягнення науки та техніки – потужні нанопристрої, які допомагають сучасному ліцеїсту швидко та легко здобувати якісні знання. Новачок уважно роздивлявся «роботів», знайомився з їхніми фукціями. Врешті-решт він зрозумів, що треба навчитися управляти власним мозком, а не механізованими приладами, адже ті можуть заглючити в найнеочікуваніший момент.

Перший Дзвоник
    На свято завітав і Магістр Знань. Він привітав усіх з початком навчального року, побажав удачі та закликав поважати ліцейські традиції. За традицією учні виконали гімн нашого ліцею.

    Творчі ліцеїсти відзначилися яскравими виступами. Учениці 11-А і 11-Б класів Ксенія Пустовіт, Тетяна Печериця, Олена Литвиненко, Вікторія Аріповська та Вікторія Мішеніна організували танцювальний флешмоб, а учениці 9-А класу Владислава Могильникова і Анна Акулович додали драйву своїми гімнастичними трюками. У жартівливій пісні одинадцятикласниці (Тетяна Печериця, Руслана Ревицька й Аріна Орельська) наголосили, що час братися за науку, а не бити байдики. У своєму жартівливому репчику учні 9-А класу познайомили новачків з учителями ліцею, а учениці 9-Б в поетичних рядках висловили вдячність педагогам за нелегку працю та побажали сил і терпіння.

    Пролунав перший дзвоник, і ліцеїсти пішли на перший урок, присвячений 25-річчю Незалежності нашої держави. 

 

Перший Дзвоник


    
Перший Дзвоник