Виховуємо патріотів

Виховуємо патріотів   Патріотизм. Його пов’язують з трепетним ставленням до своєї Батьківщини, але уявлення про сутність патріотизму в кожної людини різне. Напевно, ви не будете заперечувати, що хтось вважає себе патріотом, хтось – ні.

   У ситуації, яка склалася в Україні, підліток має гордитися надбаннями свого народу та бажати їх зберегти, ідентифікувати себе з іншими представниками української нації, щоб у майбутньому захищати її інтереси. Саме з цією метою в Миколаївському юридичному ліцеї проводяться різні заходи, під час яких учні спостерігають та аналізують живі зразки патріотизму, мужності та завзятості.

Виховуємо патріотів   4 грудня відбулася зустріч із солдатом 79 окремої десантної штурмової бригади Іллею Михайловичем Шполянським. Учасник АТО розповідав про побут своєї бригади та службу на передовій, знайомив з роботою артилеристів та сучасною технікою. Ілля Михайлович поділився враженнями від подій, які відбуваються на сході нашої країни, відповів на запитання учнів. 

    13 грудня відбулася зустріч з іншим учасником АТО, командиром взводу, лейтенантом Павлом Володимировичем Познанським. Особливо приємно, що він випускник нашого навчального закладу. Павло Володимирович розповідав учням про почесну роль захисника Вітчизни, про найкращий в Україні військовий навчальний заклад, який закінчив, – Академію сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного (м. Львів), згадував і своє навчання в ліцеї. Говорив про переваги військової служби, про важливість гарнВиховуємо патріотів
ої фізичної підготовки, сумлінного навчання та патріотичні почуття.

    Ми пишаємось своїми випускниками і горді за сьогоднішніх ліцеїстів, які небайдужі до подій в країні. Дізнавшись про акцію «Подаруй свято», яку проводить громадська організація «Об’єднання матерів та дружин військовослужбовців «Оберіг»», вирішили долучитися до неї.      Під час години спілкування «Душі людської доброта» 9-класники власноруч виробили для військовослужбовців різнокольорові новорічні іграшки з фетру: зірочки, чобітки, олені, сердечка та ін. Доброю справою перейнялися й учні 8-А та 11-Б класів. Сподіваємось, що такі ялинкові прикраси додадуть оптимізму учасникам АТО, зігріють їхні душі теплом та стануть символічними оберегами для українських захисників.

    Героям Слава!

Виховуємо патріотів


     
Виховуємо патріотів