Інтелектуальні змагання

Інтелектуали, на старт!!!

    21 листопада 2015 року  в Миколаївському юридичному ліцеї в рамках декади кафедри правознавства та суспільних дисциплін відбулися інтелектуальні змагання  серед змішаних команд батьків та учнів ліцею «Інтелектуальне асорті».

    Для дітей ця гра була вже звичною, адже щороку в ліцеї проходить серія ігор «Що? Де? Коли?», протягом року працює клуб «Знатоки», а от для батьків це було незвичним: адже вони перевірили свою інтелектуальну «силу», згадали себе, коли навчалися в школі, піднялися командним духом. Чотири команди: «Академіки», «Маленькі друзі», «Шукачі пригод», «Ерудити», в які входили як учні, так і батьки, давали відповіді на питання, були завдання – перевертні, коли треба було відгадати зашифровану пісню в перевернутому варіанті тієї чи іншої композиції,  працювали над експрес-питаннями, закінчували незавершені анекдоти, робили ставки на питання – аукціон.

    Макаронова Т.О., яка веде такого роду інтелектуальні змагання в місті, і була почесною гостею та ведучою цього заходу, запропонувала провести в ліцеї  такі ігри, створивши окремо команди батьків та учнів. Взагалі, зустріч пройшла у дружній  теплій атмосфері. Учителям, дітям, батькам гра дуже сподобалася, а учениця 9-А класу Давидян Варвара після гри написала навіть невеличкий вірш, що і став результатом дружньої зустрічі:

Якщо не знаєш ти, що слід робити,

Де на питання відповідь знайти,

Коли працюєш в класі біля дошки,

Чи формулу збагнути невтямки –  

Іди в «Що? Де? Коли?» ти грати,

І всі знайдеш розгадки залюбки.

 

                                                                                 Прес-центр ліцею

 

Інтелектуальні змагання

     Інтелектуальні змагання

      Інтелектуальні змагання

           
Інтелектуальні змагання

   Інтелектуальні змагання

   Інтелектуальні змагання

         
Інтелектуальні змагання