Міс Осінь

Міс Осінь
     23 жовтня в ліцеї відбувся традиційний конкурс «Міс Осінь», в якому взяли участь 6 дівчат (по одній учасниці з кожного класу).

 

     Вечір проходив у стилі квіткового балу. Ведучими і хазяями заходу були ніжна Хризантема (Дар’я Чмильова, 11-Б) та веселий Нарцис (Микола Тимощук, 11-Б).Міс Осінь Кожна учасниця представляла свою квітку, в образі якої і була протягом вечора. Глядачі отримували задоволення від легенд про файну Кульбабку (Таїсія Бараненко, 8-А), симпатичну Ромашку (Анастасія Рамська, 9-А), вишукану Тюльпан (Ксенія Пустовіт, 10-А), Її Величність Троянду (Олена Литвиненко, 10-Б), загадкову Лілію (Анастасія Сербіна, 11-А) та променисту Соняшник (Карина Хропот, 11-Б).
    Дівчата взяли участь у дефіле, інтелектуальному, мистецькому, гумористичному і танцювальному конкурсах. Ліцеїсти захоплено спостерігали за такими незвичними образами дівчат, бо кожна з них по своєму підійшла до його створення. Наприкінці балу журі, на правах флористів, обрало найкращу квітку, яка додала актуального осіннього відтінку нашому ліцейському розарію. Переможницею стала учениця 8-А класу – Кульбабка Таїсія Бараненко. 

Міс Осінь

     Міс Осінь

     Міс Осінь

           
Міс Осінь

  Міс Осінь

  Міс Осінь

           
Міс Осінь