Козацькому роду нема переводу

Козацькому роду нема переводу
    16 жовтня в Миколаївському юридичному ліцеї відбувся традиційний вечір «Містер Детектив». Цього року він був присвячений новому державному святу – Дню захисника України, яке відзначали 14 жовтня в День українського козацтва.

     На заході був присутній шановний гість – заступник командира батальйону зв’язку та РТЗ по роботі з особовим складом 299 бригади тактичної авіації Сергій Вікторович Короп.

     Сьогодні ідеї українського козацтва не просто живі, а й лягли в основу єднання нації, служать провідною зорею у відчайдушній боротьбі за рідну землю. Кожен, хто у цей вечір завітав до нашої актової зали, поринув у часи козаччини, яка є найкращим втіленням чоловічої мужності, честі, людської і національної гідності.

 На головній сцені ліцею зустрілися найвправніші нащадки українських козаків.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->Козацькому роду нема переводу

Рій «А»

«Скажені вуса»

Кирило Штилик

Іван Потьомкін

Віорел Безбабний

Олександр Семенов

Василь Шиловець

Ройовий – Максим Погорілий.

Рій «Б»

«Оселедець»

Олександр Ніколенко

Леонід Мухарський

Юрій Фетько

Нікіта Джазовський

Микола Тимощук

Ройовий – Володимир Садченко.



Козацькому роду нема переводу
     У ході вечора ведучі конкурсу (учениці 11-А класу) Аліна Авраменко і Юлія Горожанкіна намагалися з’ясувати, які вони справжні козаки. Дівчата-україночки перевіряли юних козаків на наявність таких рис як гострий розум, кмітливість, хитрість, міць, стійкість, влучність, спритність, відповідальність.

     Перед учасниками команд стояло завдання набрати більшу кількість балів у різних випробуваннях. Хлопці продемонстрували свої інтелектуальні здібності, рівень володіння зброєю та військовою технікою (стрільба з пневматичної гвинтівки, збір-розбір автомату та магазину), фізичні можливості (підтягування у вісі, віджимання, естафета з повітряними кульками). Козацькому роду нема переводу
Рівень військово-спортивної підготовки оцінювали вчитель предмету «Захист Вітчизни» Сакевич Валерій Іванович та наш гість Сергій Вікторович Короп. В окремому змаганні ройові показали вміння швидко приймати рішення та діяти за ситуацією. Наостанок хлопці продемонстрували творчі здібності та свої уявлення про козацький побут.

      Перемогу в конкурсі здобули «Скажені вуса» (паралель «А»). Почесне звання «Містер Детектив» отримав ройовий Володимир Садченко (паралель «Б»). За окремі досягнення журі відзначило Максима Погорілого та Івана Потьомкіна.

Козацькому роду нема переводу
      Цього року ми трохи відійшли від традицій. Нагадаємо, що конкурс "Містер Детектив" проводиться в ліцеї з 6 грудня 1997 р
оку, і був присвячений Дню збройних сил України.