День Вчителя

    2 жовтня в юридичному ліцеї традиційно до Дня Вчителя відбувся День учнівського самоврядування.

    Зранку черговий клас зустрічав педагогів на ґанку ліцею і під гарну музику дарував білі троянди, вітаючи зі святом від усього учнівського колективу. 

    Із дзвоником всі учні попрямували на заняття. У цей день роль вчителів виконували самі ліцеїсти (звичайно, з дозволу відповідних учителів). Вони попередньо готувалися до занять, складали конспекти, готували необхідний роздатковий матеріал. Функції адміністрації також здійснювали учні, обрані на засіданні Ради Ліцею. Директор (Катерина Дубровіна, 11-Б) як черговий адміністратор перевіряв відсутніх, дотримання ліцейської форми. Разом зі своїми заступниками (Аліна Авраменко, 11-А; Юрій Фетько та Руслана Ревицька, 10-Б) вона відвідувала уроки, робила відповідні записи.

   Після двох пар учні запросили вчителів ліцею до актової зали на святковий концерт, який підготували своїми зусиллями. Підбором номерів та написанням сценарію займалася комісія дозвілля на чолі з Тетяною Печерицею (10-А), яка в День самоврядування виконувала функції керівника ліцейського «Клубу «Правовик»». Яскравими чуттєвими виступами вразили вчителів наші таланти: гра на фортепіано Олексія Терлецького (10-Б), пісні у виконанні Арини Орельської (10-Б), дуету Тетяни Печериці та Олександра Семенова (10-А), гімнастичний номер від Владислави Могильникової (8-А), поезії Варвари Давидян (9-А), Мирослави Альби (10-Б), гра на гітарі Ольги Білецької (9-А), танок Ангеліни Корпань та Юлії Шестакової (10-А), сценка учнів 11-Б про типовий робочий день вчителя (Катерина Дубровіна, Дмитро Паладій, Дарина Ословська).

    По завершенні уроків на звітних зборах ліцеїсти поділилися враженнями й обговорили, що їм вдалося зробити, а що – ні, з якими труднощами стикнулися і як змогли їх подолати. Усі дійшли висновку, що загалом День самоврядування пройшов «на ура!».

 

День Вчителя


    
День Вчителя


    
День Вчителя


           
День Вчителя


 
День Вчителя