Агітклуб в ЗОШ №30

Агітклуб в ЗОШ №30
    30 вересня до ЗОШ №30 завітали члени «Клубу «Правовик»» Миколаївського юридичного ліцею разом з керівником Ганною Сергіївною Кутир. Це учні 11-А класу: Аліна Авраменко, Вікторія Шерстюк, Максим Погорілий, Сергій Константиновський і Юлія Горожанкіна.

    Ліцеїсти під час класної години в 9-Б класі провели тренінг за темою: «Права та обов’язки підлітків». Після знайомства з учнями, 11-класники зазначили основні законодавчі акти, в яких закріплені права дітей. За допомогою паперових геометричних фігурок діти розподілилися на 4 групи: «квадрати», «трикутники», «кола», «ромби».Агітклуб в ЗОШ №30
 Члени Клубу запропонували учням 4 різні ситуації, які їм необхідно були вирішити, зазначивши, яке право і ким було порушено, та запропонувати власний варіант розв’язку правової задачі. Після кожної відповіді «Правовик» «розставив усі крапки над І», спираючись на відповідні нормативні акти. Наостанок члени Клубу запропонували учням пограти в пантоміму. Кожна команда обрала певне право, закріплене в Конвенції ООН про права дитини, і мала його показати. Усі впоралися на «ура!».

   Дев’ятикласники поділилися своїми враженнями від зустрічі. Усі відзначили, що їхні очікування виправдалися, що дізналися багато нового, і що було весело та цікаво. Нам побажали надалі розвиватися у своїй добрій справі і запросили в гості знову!

 

Агітклуб в ЗОШ №30


   
Агітклуб в ЗОШ №30


    
Агітклуб в ЗОШ №30


           
Агітклуб в ЗОШ №30