Об'єднання заради миру

    2 вересня в 70-у річницю завершення Другої світової війни учні 11-х класів Миколаївського юридичного ліцею приєдналися до вуличної акції «Об’єднаймося заради миру!», яку проводила Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека  ім. О. Гмирьова.

   Центральна вулиця міста перетворилася на майданчик, де кожен зміг відчути себе у колі однодумців. Лише добрі слова та відверті посмішки витали у повітрі, а свої найщиріші побажання учасники акції записали на символічних білих голубах та залишили у «куточку миру», щоб птахи рознесли їх на крилах по всій країні.

   Майстер-клас із виготовлення червоних маків зібрав навколо себе велику кількість охочих зробити символ пам’яті про полеглих у Другій світовій війні. Діти  прикрасили вулицю яскравими малюнками: квіти, сонце, небо вмить виринали з-під рученят маленьких патріотів.

Об'єднання заради миру
Усі охочі взяли участь у малюванні спільного полотна миру. На пропозицію залишити відбиток власної долоні відгукнулось чимало мешканців міста. І вже незабаром полотно попрямує до воїнів АТО, аби захисники України відчували підтримку і тепло наших рук.

   Протягом заходу працювала експозиція книг, присвячених подіям Другої світової війни. Таким чином бібліотека знайомила миколаївців із виданнями з фонду обласної бібліотеки.

   Усі, хто приєднався до акції, зробили на згадку фото, а також отримали наліпку у вигляді білого голуба на знак подяки від організаторів заходу.

    За матеріалами сайту бібліотеки