Бізнес-квест

      8 квітня команда учнів 8-9 класів у складі:

Білий Вячеслав (9-А) - капітан

Домбровська Яна (9-А)

Шилюк Анна (8-А)

Сушко Юліана (8-А)

Мухарський Леонід (8-А)

Потьомкін Іван (8-А)

    Була запрошена до центрального відділення ПриватБанку для участі в бізнес-квесті «Детективна історія. Секрет однієї купюри».

     Дітей привітно зустріли працівники банку і провели для них екскурсію по відділенню «Сонячний». Нам сподобалися світлі, просторі кабінети, а також усміхнені та доброзичливі співробітники банку, які встигали і клієнтів обслуговувати, і нам увагу приділяти.

     А потім був квест. Хлопці змагалися з дівчатками. Завдання було взнати, що сталося з 100-гривневою купюрою через 20 років ії перебування в банку. Для цього командам довелося пройти різноманітні випробування: перевірити в банкоматі баланс на власній юніор-карті (декому довелося вчитися цьому вже по ходу квесту); розрахувати, скільки відсотків щомісяця можна отримати, поклавши 10 тисяч гривень під 20% річних тощо. Було весело і цікаво.

     Хлопці виявилися спритнішими і одержали головний приз - по 20 гривень на їхні юніор-карти. А також всі учасники команди були нагороджені солодкими призами та іграшкою фрісбі та фірмовими футболками з логотипом ПриватБанку.

     На прощання - спільне фото з відкритим кейсом, в якому лежали 100 тисяч гривень.

     Ось у що перетворилася 100-гривнева купюра за 20 років перебування в банку.