Європейське свято

Європейське свято
    8 квітня в ЗОШ №45 Євроклуб «Діалог» організував «Європейське свято» для школярів та студентів.

   У цей день відбувся І етап Всеукраїнського брейн-рингу, який проводило Представництво ЄС в Україні, та ток-шоу «Гость клуба» на тему «Психологічні якості сучасного європейського лідера». Розповідь психолога-практика Тетяни Іванової про лідерство надала нам багато нової інформації та надихнула нас до самовдосконалення.

  У брейн-ринзі взяли участь і учні Миколаївського юридичного ліцею у складі Аліни Авраменко, Софії Горової, Юлії Горожанкіної, Сергія Константиновського, Віктора Ляшко (10-А) та Катерини Дороневич (10-Б). За підсумками двох турів ліцеїсти показали свої глибокі знання про ЄС. За підсумками гри наша команда посіла почесне ІІ місце.

    Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів! 

    Враження членів команди від заходу:

   «Команда нашого ліцею взяла участь в Євроквесті. Мені дуже сподобалася ця гра, адже я дізналася багато нового про Євросоюз, активно взаємодіяла з членами нашої команди. Незважаючи на те, що нам не вистачило всього 1 балу до перемоги, я не засмутилась. Ми проявили себе як гідні гравці! Наступного року ми обов'язково переможемо!» (А. Авраменко, 10-А)

   «Мені дуже сподобалось змагатися з іншими командами. Я познайомилась з новими людьми і дізналася багато нового про Євросоюз і Європу! Впродовж року я буду поглиблювати свої знання в цій сфері та планую взяти участь у цій грі в наступному році.» (С. Горова, 10-А)

    «Ми добре готувалися до заходу, активно все вивчали. Дуже цікавим був виступ психолога перед грою. Під час самої гри наша команда найпершою відповідала на питання. У першому турі ми посіли перше місце, відповівши правильно на всі запитання. У другому турі нам трохи не пощастило. Але мені не шкода проведеного часу. Було весело.» (С. Константиновський, 10-А)

   «У 45 школі нам привітно зустріли. Цікавою була лекція на тему "Лідерство" психолога-практика Тетяни Іванової. Після чого зацікавлені учні мали змогу запитати психолога щодо лідерства. Учні, чиї питання, на думку Тетяни, були найцікавішими - отримували подарунки. У цілому "Євродень" пройшов вдало, а гра була цікавою та пізнавальною. Підготовка до змагань тривала довго і плідно, про що свідчить результат - наша команда посіла друге місце з різницею в один бал з командою-переможцем.» (К. Дороневич, 10-Б)