ДЮП-2015

    7 квітня в Палаці культури «Зоря» відбувся фестиваль дружин юних пожежників-ратівників, в якому взяли участь 15 команд Ленінського району.

  Серед них виступала і команда Миколаївського юридичного ліцею: Катерина Дороневич, Катерина Дубровіна, Микола Тимощук, Дмитро Паладій (10-Б), Дар'я Боличевська, Олександра Савчук (11-А), Дарія Федущак (11-Б).

   Незважаючи на сильний дощ і вітер, команда вчасно дісталася місця і з гарним настроєм приступила до змагань.

   Катерина Дороневич швидше за інших учасників команд (28 секунд) впоралася з тестовими завданнями і посіла І місце. Цей бал було додано до результату за виступ нашої команди.

    На сцені учні ліцею, закріпивши за кольорами різні правила, закликали присутніх завжди бути обережними і під час пожежі прийти на допомогу. Також команда висловила слова вдячності пожежникам, які щодня рятують людські життя від вогню, і вшанувала пам'ять загиблих. Наостанок «пухнасті звірята» розповіли дітям правила поведінки з вогнем. За цю композицію команда отримала XVIII місце і планує виступити з нею на Дні ЦЗ в ліцеї.

    Ліцеїсти висловилися про участь у заході:

«Готуючись до виступу, наша команда витрачала багато часу на репетиції. Хотілося, щоб наші слова були простими та зрозумілими присутнім. Атмосфера в залі були приємною. Цікавими були номери інших учасників. Нам сподобалося виступати. Ми отримали багато солодощів та гарного настрою» (К. Дубровіна, 10-Б)

 

ДЮП-2015


    ДЮП-2015


     ДЮП-2015


            
ДЮП-2015


  ДЮП-2015