"Весна-2015"

"Весна-2015"
ВІТАЄМО!

Лавіденка Деніела

 

 

учня 11-А класу, який посів І місце в міському етапі фестивалю-конкурсу аматорського фільму та комп'ютерної графіки «Весна-2015» у номінації «3D-анімація» за соціальний рекламний ролик «Україна майбутнього».

 

     Ліцеїст так висловився про свою участь у фестивалі-конкурсі:

    «Для мене це вже не перший конкурс. Над фільмом працював довго, майже не спав, адже не хотів губити ідею та порив енергії. Алла Анатоліївна одразу сказала: «Цей фільм має стати найкращою твоєю роботою» І я намагався не підвести.

    Теми і жанри були різні. Мені хотілось спробувати щось нове. І я подумав: «Час братися за серйозний ролик. Мій вибір - «Я - активний громадянин». Назву «Україна майбутнього»  і сюжет придумав сам - від душі.

Але перший варіант моєї був підданий критиці за окремі гучні фрази. Усі бояться висловлюватися, а я проявив сміливість. Прийшлося перероблювати, але побачив у цьому свій плюс: зайвий раз перемонтувати, перезаписати - це все досвід.

     Брати участь сподобалось! Посідати щороку призове місце - приємно, і кожного разу хочеться зробити ще краще. Шкода, що це було востаннє. Адже я - випускник.»

      Деніеле, бажаємо тобі успіх в обласному етапі «Весни-2015»!