Міс Детектив-2015

alt
     У четвер, 12 березня, о 15:30 
в ліцеї відбувся традиційний конкурс для дівчат «Міс Детектив-2015».

Захід розпочався з оди, яку Сергій Трощенко (8-А) присвятив Жінці, «натхненниці і пензля, і пера». Ведучі вечора - Едуард Штанько та Іван Потьомкін (8-А) - запропонували присутнім поринути в атмосферу минулих часів і відшукати секрети божественної краси.

    З цим завданням намагалися впоратися дві команди: давньогрецькі богині паралелі «А» («Олімпійки») та давньослов'янські богині паралелі «Б» («Берегині»).


«Олімпійки» («А»)

Олександра Савчук (11-А) - капітан

Дар'я Боличевська (11-А)

Ірина Левченко (10-А)

Софія Горова (10-А)

Марія Дмитрішина (9-А)

Ольга Білецька (8-А)

   

«Берегині» («Б»)

Дарія Федущак (11-Б) - капітан

Юлія Гук (11-Б)

Дарія Чмильова (10-Б)

Катерина Дороневич (10-Б)

Руслана Ревицька (9-А)

Анастасія Рамська (8-А)




     Слід відзначити вишукане вбрання дівчат, адже виглядали вони справді як богині. Намагаючись осягнути божественну мудрість, учасниці розв'язували детективні задачі, виконували спортивні вправи, відповідали на цікаві запитання, співали і танцювали. Наприкінці вечора конкурсанткам необхідно було зібрати уривки послань від Громовержця Зевса, які вони отримували поступово за перемогу в тому чи іншому змаганні, і озвучити їх.

    Вперше в історії конкурсу, замість звичної м'ясорубки, дівчата розбирали та збирали гвинтівку. Незвичайним завданням виявилось чищення лимону руками та розділення його на часточки.

     У результаті змагання перемогу здобули «Олімпійки», а звання «Міс Детектив» здобула Олександра Савчук. «Міс Чарівністю» була визнана Дарія Федущак, а «Міс Грацією» - Софія Горова. Усі конкурсантки отримали солодкі призи.