У гостях у ММК

У гостях у ММК
    25 лютого в рамках міської КТС «Шкільна родина» учні та вчителі Миколаївського юридичного ліцею та Миколаївської гімназії №3 відвідвли Миколаївський муніципальний колегіум імені В.Д. Чайки.

   Від юридичного ліцею були присутні ЗДВР Гіль С.В., керівник «Клубу «Правовик»» Кутир Г.С. і учні: Д. Лавіденко (11-А), К Дороневич (10-Б), Ю. Горожанкіна, С. Горова (10-А), Д. Воробйова, Т. Печериця, І Партем (9-А),  Ю. Сушко, В. Щербина (8-А).

   Спочатку учні ММК провели для гостей екскурсію по навчальному закладу, останнім пунктом якої стала актова зала. Тут присутніх привітала заступник директора з виховної роботи Ірина Юріївна Арзуманова і розповіла про особливості навчання у колегіумі. Зі словом звернувся до гостей і директор колегіуму Сергій Михайлович Січко, який з гумором повідомив про різні досягнення навчального закладу.

 У гостях у ММК
Учнівський актив колегіуму запросив присутніх взяти участь у форум-театрі, в якому розглядалася проблема комп'ютерної залежності, запропонувавши шляхи її вирішення. Учні ліцею Діна Воробйова та Деніел Лавіденко активно висловлювали  думки з приводу даної теми та неодноразово намагалися зіграти ролі «акторів» форум-театру, виправивши їх на свій розсуд.

   Для подальшої роботи учні зайняли місця за столами (як під час попередньої зустрічі в гімназії №3). Трьом групам потрібно було намалювати те, що асоціюється з проектом «Шкільна родина». Обговорюючи та виконуючи завдання, учні сперечалися і жартували, і створили гарні плакати.

У гостях у ММК
   На завершення заходу учні ММК подарували всім учасникам емблеми із зображенням гербів трьох навчальних закладів і запросили до спільного фото.

   Ми вдячні тобі, колегіуме, за приємну зустріч!

 


У гостях у ММК

    
У гостях у ММК

    
У гостях у ММК

           
У гостях у ММК

 
У гостях у ММК

 
У гостях у ММК

           
У гостях у ММК

 
У гостях у ММК

 
У гостях у ММК