Молодь - за здоровий спосіб життя

Молодь - за здоровий спосіб життя
      13 листопада в рамках акції «Молодь - за здоровий спосіб життя!» працівники кримінальної міліції у справах дітей міського управління міліції організували похід до спортивного клубу «Моноліт» для юнаків та дівчат з  Миколаївського юридичного ліцею. Перевірили свою фізичну підготовку такі учні: Старенков Денис, Ісмаілов Шагін, Коваль Софія, Новицький Владислав, Сієвич Андрій, Кирильчук Анастасія, Сапцов Андрій, Тихнєв Іван, Савчук Олександра (11-А), Кокуца Артем, Федущак Дарія, Сирота Тетяна, Глебська Маргарита, Ольга та Олена Головачови, Гук Юлія, Слісаренко Олена (11-Б). Вони із задоволенням прийняли пропозицію провести час у спортивній залі та потренуватися з досвідченою командою інструкторів.

    Впродовж години ліцеїсти під керівництвом тренерів клубу виконували різноманітні вправи та займалися на тренажерах. Після закінчення заняття, втомлені, але заряджені позитивною енергію та гарним настроєм, юнаки та дівчата дякували правоохоронцям за надану можливість потренуватися та продемонструвати свої спортивні вміння та навички.

Молодь - за здоровий спосіб життя
    «Проведена акція була спрямована на пропаганду здорового образу життя. Ми намагаємося залучити молодь до більш цікавого та корисного проведення дозвілля та довести, що здоров'я для людини є найважливішою цінністю. А займатися спортом - краще, ніж вживати алкоголь, палити та проводити час за комп'ютерними іграми», - зазначила оперуповноважений КМСД ММУ УМВС Ірина Кондрацька.

За матеріалами офіційного веб-сайту УМВС України в Миколаївській області  http://mvs.gov.ua

 

Молодь - за здоровий спосіб життя
    Молодь - за здоровий спосіб життя
     Молодь - за здоровий спосіб життя