Містер Детектив - 2014

Містер Детектив - 2014
     5 грудня в Миколаївському юридичному ліцеї відбувся традиційний конкурс «Містер Детектив». У цьому році він був присвячений Дню Збройних Сил України. Напередодні свята присутні вшанували воїнів, які в складі української армії віддано захищають рідну землю та народ.

   На вечорі був присутній шановний гість - один з інструкторів Клубу юних моряків з флотилією Приходченко Володимир Юрійович.

    У рамках ІІІ етапу «В гостях у школи» міської колективної творчої справи «Шкільна родина» до ліцею були запрошені учні та вчителі фізкультури Миколаївського муніципального колегіуму імені В.Д. Чайки - Демчук Олександр Сергійович і Акушева Світлана Костянтинівна.

Містер Детектив - 2014
   У змаганні взяли участь три команди хлопців, кожна з яких представила певний рід військ у складі Збройних Сил України. Військово-морські сили - команда паралелі «А» ліцею: Мухарський Леонід (8-А), Фетько Юрій (9-А), Горбунов Марьян, Шиловець Василь (10-А), Старенков Денис та капітан команди Багрій Олександр (11-А). Високомобільні війська Сухопутних військ ЗСУ - команда паралелі «Б»: Штанько Едуард (8-А), Семенов Олександр (9-А), Духовий Олександр, Садченко Володимир (10-Б), Сулейманов Ніджат та капітан команди Кокуца Артем (11-Б). Механізовані й танкові війська Сухопутних військ - збірна команда ММК: Музиченко Олександр (8), Духовий Максим (9), Ніколаєнко Владислав, Михайлов Сергій (10), Керімов Максим та капітан команди - Павленко Микола (11).

Містер Детектив - 2014
   Перед учасниками команд стояло завдання набрати більшу кількість балів у різних випробуваннях. Хлопці продемонстрували свої інтелектуальні можливості, відповідаючи на запитання вчителя правознавства ліцею Гращенкової Ірини Олександрівни. Учасники показали рівень володіння зброєю та військовою технікою (стрільба з пневматичної гвинтівки, збір-розбір автомату та магазину), фізичні можливості (підтягування у вісі, набивання тенісного м'ячика ракеткою, естафета «Піраміда»). Рівень військово-спортивної підготовки оцінювали вчитель предмету «Захист Вітчизни» Сакевич Валерій Іванович та вчитель фізкультури ліцею Горохова Олена Василівна. Вперше в історії конкурсу хлопці в'язали морські вузли та відгадували шифр, записаний літерами азбуки Морзе. За швидкістю та правильністю їх виконання слідкував Приходченко Володимир Юрійович; також він підготував окреме завдання для капітанів команд. Наостанок хлопці продемонстрували творчі здібності, здивувавши всіх оригінальними запальними танцями.

   Учениці ліцею (Троченко Юлія, Манзя Мирослава (8-А), Ткачук Оксана, Ословська Дарина (11-Б), Гук Юлія та Кузнєцова Катерина (11-Б)) від імені усієї дівочої половини привітали хлопців з Днем Збройних Сил України і подарували свій танок. Сповнені щирого почуття любові до рідної України заспівали під гітару учасниці тріо «ВікаПоляОля» (учениці 8-А класу Момутенко Вікторія, Романішина Поліна та Білецька Ольга). Печериця Тетяна (9-А) виконала пісню «Повертайся живим», присвячену українським військовим, які у складних умовах намагаються повернути в Україну мир.

Містер Детектив - 2014
   Перемогу в конкурсі здобула команда «Морські котики». Почесне звання «Містер Детектив» отримав Багрій Олександр. За окремі досягнення журі відзначило учнів муніципального колегіуму - Музиченко Олександра та Керімова Максима.

  Протягом вечора ведучі (учениці 10-А класу Горова Софія та Шерстюк Вікторія) намагалися визначити якості, притаманні справжнім воїнам. Це: патріотизм; покірність моральним нормам і законам, правилам служби; готовність чесно та неухильно виконувати прийняті на себе обов'язки щодо захисту території, честі та гідності держави; майстерне володіння зброєю та військовою технікою; звитяга; здатність до самодіяльності.

   Ліцеїсти поділилися враженнями:

   «Вечір «Містер Детектив» був цікавим та захоплюючим. Сподобалися виступи команд, найбільше - творчий конкурс (танці).» (Гук Юлія)

   «У цьому році вечір сподобався мені більше, ніж у минулому році. Все було якось незвичайно.» (Васькова Юлія)

   «Вечір мені дуже сподобався. Була дружня тепла атмосфера і серед учасників, і серед вболівальників. Тематика свята була цікавою та захоплюючою.» (Федущак Дарія)

   «Я був помічником учителя фізкультури Горохової О.В. при проведенні спортивних конкурсів, тому бачив не все, що відбувалося на сцені протягом вечора. Приємно було познайомитися з командою муніципального колегіуму.» (Іванов Валерій)

 


Містер Детектив - 2014

    
Містер Детектив - 2014

   
Містер Детектив - 2014

          
Містер Детектив - 2014

 
Містер Детектив - 2014