Осінній бал

Осінній бал
    24 жовтня у нашому ліцеї відбувся вже традиційний «Осінній бал». Але, на відміну від минулорічного, цей вечір відпочинку пройшов у стилі карнавалу.

   На вході до танцювальної зали  гостей балу зустрічали секюріті, які перевіряли відповідність дрес-коду. Потрапити на свято можна було тільки у чомусь яскравому, блискучому, незвичайному.

   За запрошенням двох блазнів (Семенов О. та Ганчо О., 9-А) бал урочисто відкрили його хазяєва - Король (Горобець Є., 9-А) і Королева Карнавалу (Ревицька Р., 9-А). Протягом вечора вони знайомили присутніх з історією виникнення карнавалів у різних країнах.Осінній бал

   На заході зустрілися 6 «танцювальних шкіл», кожна з яких у масових танцях  представила особливості 6 найкращих карнавалів світу: французького (9-А), венеціанського (11-А), аргентинського (10-А), бразильського (8-А), німецького (11-Б) і індійського (10-Б). Усі виступи були дуже яскравими та оригінальними!

  Блазні (які вважаються обов'язковими фігурами на карнавалі) підготували для гостей розважальну конкурсну програму («Не проходь повз», «Жонглювання», «Встанови відповідність», «Яблука дружби», «Позивний», «Товариська стрічка», «Барабанний дріб», «Зірви краватку», «Незвичайне застосування звичайних цукерок» тощо) та солодкі призи.

Осінній бал
   За всім, що відбувалося протягом вечора, спостерігала експертна комісія вчителів. За її рішенням, Королевою Балу була визнана Коваль Софія (11-А), а Корону Короля отримав Семенов Олександр (9-А).

 

 

Осінній бал  Осінній бал