День юриста

День юриста
     Святкування Дня юриста у Миколаївському юридичному ліцеї відбулося 

з традиційної церемонії посвячення в ліцеїсти десятикласників. На свято були запрошені шановні гості: заступник начальника міського управління юстиції Бадалова Ольга Сергіївна та начальник кримінальної міліції у справах дітей Миколаївського міського управління Кондрацька Ірина Юріївна. Захід розпочався з привітання гостей з Днем юриста. Під час урочистої лінійки директор ліцею Парамонова Т.В. вручила учням фірмові бейджі та шеврони. Давши слово ліцеїста, десятикласники зобов'язалися гідно нести це звання, щодня шануючи ліцейські канони, виконали Гімн ліцею. Гості привітали учнів з їхнім святом, побажали сил, терпіння й успіхів у навчанні, щоб у майбутньому, можливо, працювати в органах міліції та юстиції.

   У рамках проведення тижня правових знань Миколаївським міським управлінням юстиції було організовано міський конкурс творчих робіт серед учнів 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Миколаєва на тему: «Що таке професія - «юрист». Відповідно до наказу начальника Миколаївського міського управління юстиції №18-к від 07.10.2014 року «Про заохочення з нагоди святкування Дня юриста», за підсумками цього конкурсу нагороджено грамотами за І-ІІІ місця - 9 учнів, роботи яких признані найкращими, та оголошено подяки - 5 учням. Серед переможців є і учні нашого ліцею: Мельникова Анастасія (І місце), Кокуца Артем (ІV місце), Омелян Василіса (ІІІ місце).День юриста

     До Дня юриста організатори Міжнародного марафону за мир і права людини провели в нашому місті гру-квест «Справжні юристи» серед коледжів юридичних спеціальностей. Команда Миколаївського юридичного ліцею «Libra» взяла у ній участь і здобула перемогу. Це учні: Авраменко Аліна, Горова Софія, Константиновський Сергій (10-А), Коваль Софія (капітан), Баженова Єлізавета, Лавіденко Деніел (11-А) та Бойко Аліна (11-Б). Щоб набрати певну кількість балів учасникам потрібно було рухатися за визначеним маршрутом, виконуючизавданняна станціях за різними галузями права (тестування з історії держави та права, зйомка відео про адміністративне правопорушення тощо).11 жовтня під час святкового концерту у Каштановому сквері наша команда була нагороджена грамотою та кубком.

    За запрошенням організаторів Міжнародного марафону за мир і права людини учні 10-х класів ліцею завітали до багатозального кінотеатру «Multiplex», в якому відбувся фінал конкурсу короткометражного кіно- та фоторобіт на тему миру та прав людини.

    Також цього дня хлопці нашого ліцею взяли участь у змаганнях з військового триборства серед юнаків загальноосвітніх шкіл району і посіли IV місце. Це учні: Цюпа Станіслав, Тихнєв Іван, Сієвич Андрій, Сапцов Андрій, Старенков Денис (11-А) та Духовий Олександр (10-Б). За індивідуальні досягнення зі стрільби Сієвич Андрій посів ІІ місце, з метання гранати Ф-1 на дальність Духовий Олександр посів ІІІ місце. Вітаємо вас, хлопці, та бажаємо нових перемог!

 

День юриста
     День юриста
     День юриста
           
День юриста
  День юриста