Концерт у шпиталі

   12 вересня учні Миколаївського юридичного ліцею разом із учителями Ганною Сергіївною Кутир та Оленою Василівною Гороховою відвідали бійців у воєнному шпиталі м. Миколаєва.

    На початку заходу учні зізналися: «Хоч ми не артисти, своєю творчістю хочемо висловити вдячність вам - тим, хто захищає нашу рідну землю, і нас». Ліцеїсти підготували для солдатів міні-концерт, у якому представили свої таланти: привітальна пісня від дівочого тріо (Катерина Дубровіна, Дарʼя Чмильова, Оксана Ткачук - 10-Б), танець від зразково-показового ансамблю «Пірует» (одна з учасниць - Ксенія Пустовіт, 9-А), власна поезія від Катерини Дубровіної, вальс-бостон від Ольги Білецької (8-А), душевна пісня від вчителя фізкультури Олени Василівни Горохової, гра на акордеоні від Микити Мартишко (9-А) та пісенний дарунок від Дарʼї Краснощеко (9-А). Наостанок ведучі (Анастасія Мельникова, Денис Старенков - 11-А) подякували бійцям: «Дякуємо вам за мужність і стійкість, за надію у світле майбутнє нашої країни та нашого славного міста!.. Ви - наші герої! Ми пишаємося вами, ми з вами! І хочемо, щоб усі розуміли, що тільки разом ми - сильні!». Після концерту деякі солдати самі заспівали та попросили Микиту й Олю зіграти для них на біс. Хлопці зізналися, що нам вдалося підняти їх настрій і бойовий дух.

    На кошти, виручені з благодійного ярмарку, ліцеїсти придбали для бійців предмети і засоби особистої гігієни, та залишили їх у хірургічному та терапевтичному відділеннях шпиталю.

    Нагадаємо, благодійний ярмарок у ліцеї проводився 9 вересня за ініціативою Учнівської Ради.

 

Концерт у шпиталі
    Концерт у шпиталі
    Концерт у шпиталі
         
Концерт у шпиталі
  Концерт у шпиталі
  Концерт у шпиталі