Перший дзовник

    1 вересня у Миколаївському юридичному ліцеї відбулося традиційне свято Першого Дзвоника.

  З Днем Знань присутніх привітали директор ліцею Парамонова Т.В. і шановні гості: начальник Миколаївського міського управління УМВС України Коба Валерій Борисович, заступник начальника міського управління юстиції Бадалова Ольга Сергіївна, начальник кримінальної міліції у справах дітей Миколаївського міського управління Кондрацька Ірина Юріївна та викладач Міжнародного класичного університету «Україна-Південь» Панченко Елла Федорівна.

    На урочистій лінійціліцеїсти відзначилися творчими виступами: танок з дзеркалами, пісні, та міні-вистава, в якій до ліцею завітали персонажі відомої казки- Оля та Яло. Оля познайомила дівчинку із Задзеркалляз Королівством прямих дзеркал і відзначила, що Ялонеобхідно поглянути на себе з боку та виправитися. Сперечаючись з сестрою, Ялозрозуміла: щоб отримати міцні знання, потрібно переступити поріг ліцею. На цьому наголосив і Магістр Знань, який звернувся до ліцеїстів із вітальним словом. Він побажав їм натхнення, терпіння танових перемог. Після традиційного виконання Гімну ліцею пролунав дзвоник і покликав присутніх до класних кабінетів.

   Цього року перший урок був присвячений темі «Україна - єдина країна».В усіх класах він пройшов по-різному. Восьмикласникиговорили про історичне минуле українських земель, формування незалежної України, значення державних символів. Учні 9-А демонстрували презентації про історичних державних діячів, видатних науковців, спортсменів, митців, а також про мальовничі куточки України. Хвилиною мовчання вони вшанували пам'ять загиблих у боях воїнів. 10-А клас працюваву групах. Висловлюючи власне ставлення до нинішніх подій у країні, вони виступали психологами, політологами, істориками, мовознавцями, музикантами. Учні 10-Б зробили великий плакат з кольоровими долонями, на яких написали побажанням бійцям, що перебувають у зоні АТО. Класний керівник запропонувала учням переглянути відеоролик та розробити власний соціальний міні-проект. 11-А запросив у гості члена 79 аеромобільної бригади, учасника антитерористичних дій. Він розповідав про бойові будні та відповідав на питання дітей. Учні 11-Б писали листи-звертання до президента, класний керівник залучила до проведення уроку батьків,які разом з дітьми заспівали українські пісні та пригостили їх короваєм.

     Сподіваємось, цей день став гарним стартом нового навчального року. Бажаємо всім успіхів та миру!

Перший дзовник
   Перший дзовник
   Перший дзовник
          
Перший дзовник
  Перший дзовник