Зустріч з генерал-майором Сєднєвим Ю.В.

Зустріч з генерал-майором Сєднєвим Ю.В.
    24 квітня о 14:00 в актовій залі Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського керівник Миколаївського гарнізону ОВС генерал-майор міліції Сєднєв Юрій Володимирович зустрівся зі студентами Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.

   Аби поспілкуватися із головним правоохоронцем області, до актової зали вищого навчального закладу прийшли учні та студенти, вчителі та викладачі. Від Миколаївського юридичного ліцею на заході були присутні: директор Парамонова Т.В., заступник директора з виховної роботи  Гіль С.В., голова Учнівської Ради Багрій О. (10-А), екс-голова Учнівської Ради Чепко Є. (11-А) та вихованець МДШ Марченко О. (11-Б).

    Питань виникало чимало і генерал-майор міліції намагався надати повні та обґрунтовані відповіді на кожний з них.Теми, які обговорювались під час зустрічі, коливались від соціальних до політичних. Присутніх цікавили і принципи організації діяльності дільничних інспекторів міліції, і головні пріоритети, якими керуються у своїй роботі правоохоронці, і які саме вживаються ОВС заходи, щоб розпочались процеси реформування у міліції, і стан взаємодії із громадськими та політичними організаціями у налагодженні належного стану забезпечення правопорядку в громадських місцях, зокрема, під час проведення масових акцій політичного та суспільного характеру. Надходили і пропозиції від слухачів, які пропонували свою допомогу та підтримку у охороні громадського порядку.Зустріч з генерал-майором Сєднєвим Ю.В.

    Діалог між виконуючим обов'язки начальника УМВС України в Миколаївській області та молоддю проходив у доволі жвавому ритмі, і питання від студентів та викладачів отримували підтримку серед присутніх у вигляді оплесків, які звучали після кожного з них. А генерал-майор міліції, детально роз'яснюючи проблеми, порушені слухачами, всіляко намагався донести до дівчат та хлопців основну думку, заради чого й відбулась зазначена зустріч. «Ви - це наше майбутнє, і дуже важливо, аби разом ми все ж таки збудували таку країну, в якій буде превалювати верховенство права та кожен громадянин відчує себе захищеним і повноправним. Ми зробимо все для того, аби забезпечити для Вас саме таку перспективу розвитку суспільства, але чимало залежить й безпосередньо від Вас. Тож, пропоную спільно створити таку громаду, яка надасть можливість пишатися кожним кроком, зробленим державними діячами у побудові достойного соціального, економічного та політичного життя», - завершуючи зустріч, побажав всім присутнім Юрій Володимирович Сєднєв.