Керуй своїм життям

    18 січня у ЗОШ №19 відбувся загальноміський навчально-правовий Квест «Керуй своїм життям!», організований Миколаївським осередком ВМГО «Національна організація скаутів України» (НОСУ). У заході взяли участь 
     24 команди шкіл міста та області.

Команда Миколаївського юридичного ліцею («Femida»): Лавіденко Д. (капітан), Коваль С., Цюпа С., Білоус Л., Гурʼєва М., Горобченко Р., Баланська А. (10-А); Бойко А., Кокуца А. (10-Б) та Чугаєвська О. (9-А).

    Після відповідної реєстрації команди були запрошені до актової зали. Голова Миколаївського обласного осередку ВМГО «Національна організація скаутів України» Димитрова В.Ф. привітала учасників Квесту та запропонувала переглянути два відеосюжети: про торгівлю людьми та про НОСУ, що виступила ініціатором проведення даного заходу. Зі словом звернувся до присутніх директор ЗОШ №19 Ільїн О.О., побажав успіху в проходженні Квесту.

    Дізнавшись правила програми, кожна команда розгадувала кросворд, аби отримати свій загранпаспорт, у якому був указаний маршрут. Для того, щоб потрапити до певної станції-«країни» (всього 5), учасники збирали необхідні документи в «банку», «страховій компанії», «ЖЕКу» тощо. На «території країни» команди виконували інтелектуальні, творчі, ігрові завдання відповідно до теми (загальна декларація прав людини, права людини, законодавча база з питань прав людини в Україні; торгівля людьми). Координаторами станцій оцінювалися знання учасників, а також активність, креативність та вміння працювати в команді. Тому команди прагнули максимально правильно впоратися з поставленими завданнями та швидше пройти заданий маршрут.

    Наша команда була нагороджена грамотою за ІІІ місце у Миколаївському етапі навчально-правової Програми-Квесту «Керуй своїм життям!». ВІТАЄМО!

    Враження учасників:

    «Дуже цікава форма проведення - квест, високий рівень організації. Майже справжній загранпаспорт, збір довідок за реально існуючими вимогами, посольства країн і т.д. Ми мали змогу проявити творчість та продемонструвати свої знання. Мені сподобалося. З задоволенням взяв би участь у подібному заході.» (Кокуца А., 10-Б)

    «Квест викликав у мене позитивні емоції. Це було щось нове. Не жалкую, що була учасницею цього заходу. Ми з захопленням проходили по станціях, і, вважаю, виправдали себе як команда.» (Білоус Л., 10-А)

 

Керуй своїм життям
    Керуй своїм життям
    Керуй своїм життям
           
Керуй своїм життям
  Керуй своїм життям
  Керуй своїм життям
          
Керуй своїм життям