Містер Детектив v.2.0.13

Містер Детектив v.2.0.13
    6 грудня 2013 року о 16:30 в Миколаївському юридичному ліцеї відбувся традиційний конкурс для хлопців «Містер Детектив».

    Присутні опинилися в центрі подій, характерних для Дикого Заходу. Ведучі вечора, юні ковбойки Джорджия (Кузнєцова К., 10-Б) та Верджинія(Федущак Д., 10-Б),закликали хлопців захистити рідне «ранчо» від можливого нападу трьох бридких бандитів - Свина, Злоба та Хама. Перед учасниками команд стояло завдання набрати більшу кількість балів у різних змаганнях. 10 вірних ковбоївпаралелей А («Кольт») та Б («Бешеный койот») на чолі зі своїми шерифами запропонували різні способи порятунку «штату» від загибелі. Також хлопці продемонстрували вміння з'ясовувати обставини виникнення загадкових подій, розкривати зашифровані повідомлення, влучно стріляти «шаленими» кулями, застосовувати фізичну силу, танцювати в стилі вестерн, ізнання правил етикету.

    Запальним ковбойським танком порадував ліцейський шоу-балет «Ковгьол» (Коваль С., Кирильчук А. (10-А), Щелінська М. (10-Б) та А. (8-А)). Горохова О.В. та учениці 11-Б Ткаченко І. та Хижняк М. розповіли у своїй ліричній пісні, за що вартолюбити ковбоїв. Вболівальники щиро підтримували хлопців, відповідали на питання вікторини, танцювали, за що отримали солодкі призи.

    Перемогу у конкурсі здобула команда «Кольт». Почесне звання «Містер Детектив» отримав Чепко Є. (11-А). За окремі досягнення журі відзначило Погорілого М. (9-А), Кокуцу А. (10-Б) та Марченко О. (11-Б).

    Враження учнів:

    «Мені дуже сподобалось, було весело. Конкурси незвичайні та цікаві.»

    «Змагання команд було захоплюючим. Серед учасників відчувалася дружня підтримка. Всі хлопці - молодці!»

    «Містер Детектив» у стилі вестерну дав змогу учасникам відчути себе справжніми ковбоями. Хлопці показали себе кмітливими, сміливими та творчими.»

 

Містер Детектив v.2.0.13
   Містер Детектив v.2.0.13
   Містер Детектив v.2.0.13
         
Містер Детектив v.2.0.13
  Містер Детектив v.2.0.13
  Містер Детектив v.2.0.13