Осінній бал-2013

Осінній бал-2013
     Традиція проведення жовтневого вечора в ритмі танцю була започаткована в минулому році. Тоді вперше в церемоніальній залі зустрілися досвідчені танцюристи та любителі, яких об'єднало бажання танцювати. І ось у п'ятницю, 25 жовтня, Його Величність Бал повернувся. Адже знову повернулася до нас Королева Осінь.

     На вході до танцювальної зали гостей балу зустрічали сек̕юріті, які перевіряли відповідність дрес-коду та наявність спеціальних флаєрів. За запрошенням церемоніймейстера бал урочисто відкрили його хазяєва. Вони закликали усіх бути ініціативними, активними та рухливими у вишуканому стилі осені.

     Кожен клас представив масовий танок, в якому відобразив певну якість осінньої пори. Усі виступи були дуже яскравими та оригінальними! Хазяїн та Хазяйка Балу підготували для гостей розважальну конкурсну програму (осінній пейзаж, осіння пісня, поезії про осінь) та солодкі призи.

     За всім, що відбувалося протягом вечора спостерігав Бальний Комітет учителів. За його рішенням, Королевою Балу (як і у минулому році) була визнана Бондаренко Анна (11-Б), а Корону Короля отримав Ніколаєв Владислав (11-Б).