Олімпійський тиждень

     У вівторок, 10 вересня в Миколаївському юридичному ліцеї відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського Олімпійського тижня.

     На лінійку був запрошений призер Європи по футзалу, випускник нашого навчального закладу Царюк В.В., який привітав спортсменів ліцею та представив футбольні команди осіннього турніру з міні-футболу «Шкіряний м'яч».

     На Олімпійський урок до ліцеїстів завітав призер Європи з рукопашного бою, випускник ліцею Гуменюк М.С. Він розкрив секрети підтримання гарного фізичного стану, закликав учнів займатися спортом (особливо тим, хто хоче продовжити навчання в вищих навчальних закладах МВС України). Шановний гість поділився досвідом підготовки до змагань високого рівня та розповів про відчуття гордості за Україну, коли отримав свою бронзову медаль.

     У рамках Олімпійського тижня в ліцейській бібліотеці була представлена книжкова експозиція «Спортивна Україна». Було проведено конкурси на кращий малюнок  (Пустовіт К., 8-А) та краще фото на спортивну тематику (Дєдухов Є., 11-А). У фінальній грі турніру з міні-футболу між 11 класами перемогу здобула команда 11-Б. Кращим бомбардиром турніру другий рік поспіль став Білоусов Артем (11-Б). На закритті Олімпійського тижня переможці отримали нагороди.

     Приємно спостерігати за тим, як в юридичному ліцеї активне спортивне життя вирує поряд з глибокою правовою освітою.

Олімпійський тиждень
     Олімпійський тиждень
     Олімпійський тиждень