Відкриття актової зали

     У суботу, 7 вересня перша в цьому навчальному році батьківська конференція розпочалась урочистим відкриттям актової зали Миколаївського юридичного ліцею. У рамках заходу першу виставку своїх фоторобіт презентували учениці 11-Б класу Бондаренко Анна та Савчук Вікторія.

     Радо зустрів присутніх ліцейський агітклуб «Правовик» і познайомив із основними принципами та видами діяльності нашого навчального закладу. Директор ліцею Парамонова Т.В. пригадала, як змінювався з роками вигляд актової зали, і висловила подяку благодійний організації батьків ПФ МОЮЛ і випускникам 11-Б класу 2013 року за допомогу в реконструкції актової зали, надання їй вишуканості та комфорту. Голова Піклувального Фонду Бондаренко Рената Альфредівна підвела підсумки роботи батьківського комітету за попередній рік, поставила задачі на наступний і закликала батьків до співпраці.

     З привітальним словом до учасників конференції звернулися шановні гості. Начальник виховного відділу управління освіти Миколаївської міської ради Миколаївської області Сискова Л.В. поділилася враженнями щодо нового дизайну ліцейської актової зали та побажала всім творчих успіхів. Керівник гуртка «Фотокрок» Ленінського БТДЮ Гузій І.С. оцінила гарний стиль приміщення та відзначила вдалий фотодебют своїх вихованок.

     У ході конференції представник Приватбанку Стройнецька Н.В. ознайомила присутніх з можливостями Картки ЮНІОР та запросила взяти участь в конкурсах, що проводитимуться Приватбанком серед шкільних класних колективів України.

     На завершення заходу найспівочіший вчитель фізкультури Горохова О.В. подарувала батькам та гостям ліричну пісню.

 

Відкриття актової зали
     Відкриття актової зали
     Відкриття актової зали
          
Відкриття актової зали
  Відкриття актової зали
  Відкриття актової зали