Міжнародний день толерантності

   Грунтовно підготувалися до Міжнародного дня толерантності. День розпочали участю учнів ліцею у відкритті благодійної акції "Добро у твоїх руках", яку проводить  міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Участь дітей була організована керівником вокального гуртка Чайкіною К.А.  на запрошення заслуженого артиста України, композитора, викладача Сичова О.Ф.

Протягом дня відбулись тренінгові заняття по класах по формуванню толерантних відносин у колективі.

   Учні 8х та 9х класів стали глядачами мініспетаклю, який відбувася прямо на ліцейській сцені. Це спільний соціальний проект суспільної організації "Центр Джерело", керівник Павел Казарьян, та суспільної  организації «Миколаїв — єдина родина» — керівник Владислав Чайка. Мета спектакля-етюда під назвою «Пороки» звернути увагу молоді на проблеми наркоманії.

 

   А закінчився день душевним концертом для мешканців мікрорайону похилого віку та вчителів-пенсіонерів. Концерт організований у рамках учнівських проектів під керівництвом вчителів Леонової Н.О. та Буханець О.А.,  допомоги співочого вчителя фізкультури Горохової О.В. та активного участника клубу бардовської пісні"Біла ворона" Шевченко Оксани, з ініціативи Чайкіної К.А.

 

   Дякую учням та вчителям за активну, творчу, результативну роботу. Так тримати!!! Сил нам і наснаги!!!

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

alt

 

 

alt